• roestvaststaal: geschikt voor levensmiddelen, ook geschikt voor het opslaan van onverpakte levensmiddelen
• stabiel door in hoogte verstelbare voeten en kruisschoren
• hygiënisch en eenvoudig te reinigen
• snel gereed voor gebruik doordat de legborden gemakkelijk kunnen worden ingehangen
• flexibele toepassing door mogelijkheid van hoekopstelling
De complete stellingen worden geleverd met voorgemonteerde frames.
De vermelde draagvermogens gelden voor gelijkmatig over de legborden verdeelde belastingen.
Opmerking: Niet compatibel met SCHULTE-inhaaksysteem.
Stellingen met een hoogte/diepte-verhouding groter dan 5:1 moeten in overeenstemming met de Duitse DGUV-regel 108-007 (BGR 234) worden beveiligd tegen kantelen.
Voorbeeld: Een stelling met een diepte van 300 mm en een hoogte van 2.000 mm moet met een wandverankering worden beveiligd.
Basisstelling: nominale lengte + 50 mm
Stellinguitbreiding: nominale lengte + 25 mm
Framediepte totaal: Nominale diepte = framediepte, legbordmaat = nominale diepte minus 59 mm
Veldbelasting: Aluminium stellingen tot 800 kg, RVS-stellingen tot 1.200 kg
Vakbelasting: Alle legborden: 150 kg, aluminium legbord 1.200 mm: 125 kg, legborden kunnen in een 150 mm-raster worden gemonteerd
hoogte | 1.950 mm |
breedte | 1.200 mm |
diepte | 400 mm |
kleur | aluminium geanodiseerd |
x | 1.225 mm |
Stellingdiepte incl. profiel c | 400 mm |
Kleur voetplaat/-platen | zwart |
aantal planken/bodems | 4 Stck |
Basis-/aanbouwstelling | Aanbouw stelling |
verstevigingsaard | Kruisschoor met 2 spanners voor inhaaks |
belastbaarheid per plank/bodem | 125 kg laadvermogen |
plank/bodemtype | aluminium |
stellingsystem | levensmiddelenstellingen |
draagvermogen | 800 kg |
Bouwwijze | Enkele plank |
Frame gemonteerd | O320_10 |
Randhoogte | 40 mm |
Kleur T-profiel/hoekprofiel | O750_916 |
Kleur stabilisering | O751_916 |
Kleur stabiliseringsprofielen | O753_916 |
Kleur legbord/drager | O754_916 |
Gehele stellinghoogte | 1.950 mm |
Verstelstappen | 150 mm |
Toegangsmogelijkheid | eenzijdig |
weight | 12,30 kg |